Diabetul se află în topul bolilor care fac ravagii în rândurile românilor. Specialiștii avertizează că anumite alimente pot crește glicemia la valori anormal de mari, în vreme ce o serie de alimente ne ajută să o ținem sub control și să evităm diabetul.
Citește și: Ana Birchall a EXPLODAT la adresa lui Bogdan Licu: ‘Cine v-a dat asemenea informații ar trebui să îi fie puțină rușine’
În categoria legumelor intră următoarele: ardei gras roşu, verde şi capia, andive, bame, broccoli, ciuperci, castraveţi, conopidă, ceapă verde şi roşie, capere, dovleac, dovlecei, fasole verde şi galbenă, gogoşari, gogonele, gulii, leură, lobodă, muguri de bambus, napi, ridichi roşii şi negre, roşii/cherry, rucola, salata verde şi iceberg, spanac, sparanghel, ştevie, urzici, varză albă şi roşie – de Bruxelles/chinezească, vinete, potrivit conform Exquis.ro.