Cat a crescut mezina familiei Maruta! „Seamana cu…”

  Raluca Pascu
  12/05/2016
  Comentariile sunt închise pentru Cat a crescut mezina familiei Maruta! „Seamana cu…”

Are aproape 10 luni si toata lumea este foarte mandra de ea! Vorbim desigur despre mezina familiei Maruta, Eva Maria Ioana. Mamica nu-si mai incape in piele de fericire ca are doi copii atat de frumosi, asa ca mai posteaza din cand in cand poze cu ei pe Facebook, pentru a-i vedea si fanii.

David Maruta deja nu mai are nevoie de nicio prezentare. Prezent de foarte multe ori in platourile emisiunilor la care participa sau prezinta parintii lui, acesta le-a aratat tuturor cat este de dezinvolt. Eva, sora lui mai mica, insa, nu a apucat sa se bucure de lumina reflectoarelor si atentia publicului. De buna seama ca ne-am mirat atunci cand Andra a postat o imagine cu ea in care se vede cu ochiul liber cat a crescut. Fetita seamana perfect cu tatal, cel putin asa au conchis fanii, care s-au minunat cat este de frumoasa.13131210_1350398604973717_5232272003946851754_o

„Wow!!! Ce mare a crescut si seamana foarte bine cu tati, sa fie sănătoasă si sa va bucurați de ea si de fratiorul ei frumos!”,  „O frumusețe de fetiță, nu contează că seamănă cu mami, cu tati, principalul e să fie sanatosi și să vă bucurați de fiecare moment alături de copiii vostri. O zi frumoasă alături de familia ta frumoasa.”,  „Buna dimineata Andra, sunteti superbe amandoua, sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii. Seamana tare mult cu David.
Aveti doi copii superbi si-mi place mult familia voastra, sunteti frumosi cu totii, sunteti perfecti.”, sunt doar cateva din cele peste 3300 de comentarii pe care le-au lasat fanii artistei.andra_si_maruta_0

Andra a nascut-o pe Eva Maria Ioana, pe 23 iulie 2015, la o clinica privata din Capitala. Cu toate ca au deja doi copii, fetita si baiat, sotii Maruta au recunoscut de nenumarate ori ca isi mai doresc urmasi. Asadar, nu este exclus ca in viitorul apropiat sa auzim din nou ca artista este insarcinata, mai ales ca a spus ca isi doreste o familie la fel de mare ca cea din care provine ea.


About