Angelina Jolie are trei tatuaje noi

  ioana
  09/02/2016
  Comentariile sunt închise pentru Angelina Jolie are trei tatuaje noi

Angelina Jolie se află în această perioadă în Cambodgia, pe platourile de filmare ale filmului First they killed my father, pe care actrița în vârstă de 40 ani îl regizează. Cu această ocazie, fanii s-au putut bucura la vederea a celor mai noi trei tatuaje pe care Jolie și le-a făcut. 

angelina jolie

Această fotografie a fost făcută anul trecut. La acel moment actrița avea 17 tatuaje, iar soțul său, Brad Pitt, avea conform speculațiilor presei 12 tatuaje.

angelina jolie 12

Angelina a zburat tocmai până în Thailanda pentru a-și tatua un tigru pe spate. Artistul este Sompong Kanphai, care după cum se vede, folosește o tehnică manuală, și nu un aparat.

angelina jolie tatuaje

Nu este un secret faptul că Angelina a fost dintotdeauna un fan înfocat al culturii și tradițiilor asiatice. Această poveste o confirmă tatuajele actriței, atât cele pe care tocmai și le-a făcut, cât și cele pe care le-am văzut deja pe covorul roșu.

30F988C300000578-3436271-Old_pal_The_top_center_one_and_far_right_one_are_believed_to_hav-a-123_1454885582582

Cele trei tatuaje noi sunt simboluri antice ale budismului practicat în Thailanda. Cele două tatuaje din partea de sus a spatelui și cel din dreapta reprezintă mantre antice despre care se spune că aduc protecție, iar cel de-al treilea tatuaj arată ca o cutie și se pare că denumirea sa este de Paech chaluaek, un simbol al faptelor bune. 

Iată cum arăta spatele actriței în 2004, când avea doar două tatuaje, și cum arată în prezent.

angii

angi

 

 

 


About