Câți utilizatori au Facebook și WhatsApp în prezent

  ioana
  28/01/2016
  Comentariile sunt închise pentru Câți utilizatori au Facebook și WhatsApp în prezent

Mark Zuckerberg tocmai a anunțat prin intermediul unei postări pe Facebook numărul oficial de utilizatori ai rețelei de socializare, precum și ai serviciilor de mesagerie Facebook Messenger și WhatsApp. 

facebook

Rezultatele arată că 1,59 miliarde de oameni utilizează Facebook în fiecare lună, în timp ce Instagram a ajuns la 400 de milioane de utilizatori. 900 de milioane de oameni conversează cu ajutorul WhatsApp, iar 800 de milioane de oameni folosesc Messenger.

O latură importantă a acestei analize este cea legată de utilizatorii din zona de business. În prezent, 50 milioane de afaceri mici se promovează prin intermediul Paginilor de Like de pe rețeaua socială. Probabil că urmează o analiză mai amănunțită și în legătură cu modul în care Instagram este utilizat pentru a câștiga bani, pentru a promova branduri persoane sau produse și pentru a marketa anumite servicii.

Mark Zuckerberg a explicat rezultatele anunțate, specificând:

 Comunitatea noastră are acum mai bine de 1,59 miliarde de membri. Mai bine de un miliard dintre aceștia utilizează Grupurile. Aproape un miliard de oameni utilizează WhatsApp. Mai bine de 19 milioane de oameni care nu aveau acces la internet se pot conecta acum datorită Internet.org 

În 2015 am fost alături unii de ceilalți în mai multe moduri prin intermediul Facebook. Am sărbătorit împreună momente fericite, de la Super Liga din India la premiera Star Wars. Milioane de oameni au sprijinit Nepal după cutremur, Paris după atacurile teroriste și pe toți cei afectați de criza refugiaților. Și, zilnic, sute de milioane de oameni au folosit Facebook pentru a se conecta cu cei pe care îi iubesc. 

Vă mulțumesc pentru că sunteți o parte a acestei comunități.

facebook mark

 


About