Jamie Foxx a salvat un om dintr-o mașină în flăcări

  ioana
  22/01/2016
  Comentariile sunt închise pentru Jamie Foxx a salvat un om dintr-o mașină în flăcări

Jamie Foxx a devenit un erou în adevăratul sens al cuvântului. Actorul a salvat un bărbat care se afla într-o mașină în flăcări. 

jamie foxx

Actorul în vârstă de 48 de ani a salvat un bărbat de la moarte, riscându-și propria viață. Mașina în care se afla bărbatul s-a răsturnat de mai multe ori și se afla în pericolul de a exploda. În momentul în care Foxx a ajuns la locul accidentului, el a alergat imediat către mașină pentru a verifica starea de sănătate a șoferului.

Mașina era deja cuprinsă de flăcări în momentul în care Jamie Foxx i-a desfăcut centura bărbatului și apoi l-a târât la 10 metri de vehicul. 

foxx3

Șoferul, pe nume Brett Kyle, a fost dus la spital cu mai multe răni. Bărbatul avea un plămân fisurat și clavicula ruptă. După ce i-a fost acordat primul ajutor, șoferul a fost însă arestat deoarece în momentul producerii accidentului acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Tatăl șoferului l-a îmbrățișat pe Jamie Foxx și i-a mulțumit pentru fapta sa, în lacrimi.

Doar ideea că cineva a fost capabil de acest sacrificiu este mai mult decât pot eu pricepe. Acestea sunt lacrimi de bucurie. Are două surori și un frate care l-ar fi pierdut dacă nu ar fi fost Jamie acolo, a spus tatăl șoferului.

jamie foxx 3

Actorul a insistat asupra faptului că nu este nevoie să i fie numit erou. El spune că pur și simplu trebuia să acționeze.


About