Rihanna și Leonardo DiCaprio au fost văzuți într-un club din Paris

  ioana
  19/01/2016
  Comentariile sunt închise pentru Rihanna și Leonardo DiCaprio au fost văzuți într-un club din Paris

Rihanna și Leonardo DiCaprio au fost văzuți într-un club din Paris fiind foarte apropiați. Deși cei doi susțin că relația lor s-a terminat, aceștia au fost surprinși în ipostaze extrem de prietenoase. 

rihanna leo dicaprio

Conform martorilor, Rihanna (27 de ani) și Leo DiCaprio (40 de ani) s-au văzut în clubul parizian L’Arc și au împărtășit un moment destul de intim. Cei doi s-au salutat și s-au pupat pe obraz, stârnind astfel atenția presei și zvonurile conform cărora cei doi s-ar putea împăca.

rihanna

Leonardo DiCaprio se afla în Paris pentru premiera în Franța a filmului său The Revenant, urmată de o petrecere privată, în timp ce Rihanna se afla acolo la filmările pentru Valerian and the City of a Thousand Planets. Filmul va apărea în cinematografe în 2017 și este un SF regizat de Luc Besson. Este al treilea film în care cântăreața joacă un rol, iar de data aceasta se pare că va fi chiar unul dintre personajele principale.

leo di caprio

Se pare că Rihanna a ajuns așadar în club împreună cu faimosul model Cara Delevigne, separat de Leo DiCaprio. Tot separat au și plecat la scurt timp după ce cântăreața l-a felicitat pe Leo pentru premiera peliculei și l-a pupat pe obraz.

În ciuda tuturor zvonurilor, cei doi susțin că sunt doar prieteni. Rihanna a declarat în mai multe rânduri că ultima ei relație serioasă a fost cea cu Chris Brown, care s-a terminat în 2012.


About