Câine erou moare după ce salvează o femeie

  ioana
  23/12/2015
  Comentariile sunt închise pentru Câine erou moare după ce salvează o femeie

Un câine a devenit erou după ce a salvat-o pe mama stăpânei sale din mâinile unui atacator. Câinele a fost înjunghiat și din păcate nu a supraviețuit. câine

Lucy, un pitbull în vârstă de 6 ani, a murit pentru o cauză nobilă, apărându-și stăpânii. Pitbullul a demonstrat astfel încă o dată că orice câine își iubește stăpânul mai mult decât pe el însuși.

5679773d190000190178a805

În mod tragic, Lucy a fost înjunghiată în zona gâtului de către atacatorul pe nume Walter Williams și a murit mai târziu din cauza pierderii masive de sânge, dar și pentru că a făcut stop cardiac. Câinele a intervenit când mama stăpânei sale, Lisa Potts, a fost atacată de către fostul ei iubit, Walter Williams.

Când a ajuns acasă, Lisa Potts l-a găsit pe Williams în casa ei și inevitabil au început să se certe. Bărbatul a început să o lovească, iar apoi a scos cuțitul. În acel moment, câinele a sărit pe el pentru a o apăra pe femeie.

Femeia salvată a declarat că dacă nu ar fi fost Lucy, probabil că ea ar fi fost cea înjunghiată și omorâtă de către Williams.

Lucy s-a repezit la el iar și iar pentru a mă apăra, dar la un moment dat el a prins-o de gât și a înjunghiat-o. Chiar și așa ea a continuat să-l muște și să lupte. Am dus-o imediat jos, în fața casei și am strigat după un propop. Am aplicat cât de multă presiune am putut, dar nu a fost de ajuns. Dar ea a fost o luptătoare ..

câine 2


About