TOP 5 cele mai tari ceasuri cu alarmă din lume

  ioana
  09/11/2015
  Comentariile sunt închise pentru TOP 5 cele mai tari ceasuri cu alarmă din lume

Există doar două tipuri de oameni pe lume: cei care se trezesc de la prima alarmă a ceasului și cei care dau Snooze din 5 în 5 minute timp de cel puțin o oră și jumătate. Pentru cei din urmă, câțiva producători foarte inventivi au creat niște ceasuri cu alarmă de-a dreptul diabolice, pe care chiar nu ai cum să le ignori oricât ți-ar fi de dulce somnul. 

1. Clocky 

Clocky2

Clocky este un roboțel care începe să alerge prin casă la ora la care ți-ai setat alarma. Și nu, nu se oprește din sunat până când nu îl prinzi.

clocky-alarm-clock

2. Snuznluz 

snuznluz

Diabolic de-a dreptul, Snuznluz se conectează prin wireless la contul tău bancar și dacă nu te trezești la timp, donează bani din propriul tău cont în cel al unei organizații pe care o urăști din tot sufletul, cum ar fi Fan Clubul lui Justin Bieber sau ceva de genul.

3. Bacon Alarm 

bacon-alarm-clock

Dacă cele două ceasuri prezentate anterior aveau la bază sistemul de pedeapsă, iată că Bacon Alarm alege calea recompensei. Logica acestui aparat este că efectiv nu ai cum să nu te scoli din pat atunci când simți mirosul de bacon proaspăt prăjit.

4. IQ Alarm Clock 

IQ-Alarm

Ceasul cu alarmă IQ nu se oprește din sunat până când nu răspunzi corect la o întrebare dificilă de matematică sau de logică. Mai dormi dacă poți!

5. Ceasul covoraș 

floormat-alarm

Așa cum probabil că ți-ai dat seama deja, ceasul covoraș nu se oprește din sunat până când nu te așezi cu picioarele pe el. Ar fi totuși destul de ușor să păcălești acest tip de alarmă, urcându-te înapoi în pat.


About