Motivul sinuciderii lui Robin Williams

  ioana
  04/11/2015
  Comentariile sunt închise pentru Motivul sinuciderii lui Robin Williams

Moartea subită a lui Robin Williams ne-a lăsat pe toți înmărmuriți, iar moartea sa a fost cu atât mai tragică întrucât celebrul actor s-a sinucis. Văduva sa a vorbit pentru prima oară despre motivul real al gestului făcut de Robin Williams. 

1407807472_robin-williams-susan-schneider-article

Văduva lui Robin Williams a rupt tăcerea în cadrul unei emisiuni televizate, vis-a-vis de motivele actorului pentru a se sinucide. Întrebată dacă se aștepta la acest eveniment tragic, văduva a răspuns clar ”Nu”, pesemne că actorul nu vorbise despre astfel de intenții.

RT_robin_williams_mar_140812_16x9_992

Soția actorului a mărturisit că Robin Williams suferea de demență cu corpi lewy, un tip de demență care întrunește caracteristici atât din boala Alzheimer, cât și din Parkinson. Această boală a reprezentat, de fapt, cauza depresiei lui Robin Williams, depresie care l-a convins că cea mai bună soluție este să-și ia zilele.

Suferința actorului era de neimaginat.

Robin a încercat să  se descurce cât de bine a putut, dar ultima lună a fost prea mult pentru el. 

Cei doi soți dormeau separat, tocmai din cauza insomniilor lui Robin. În noaptea precedentă suicidului, Susan s-a dus în camera lui Robin pentru a-i ura ”noapte bună”. Ceva mai târziu și actorul s-a dus în camera soției sale pentru a-i ura încă o dată ”noapte bună”. Totul părea a fi în regulă.

A doua zi dimineață, Susan și-a dat seama că ceva e în neregulă. S-a dus în camera lui Robin și l-a găsit pe acesta spânzurat cu o curea.

 


About