Maria Sharapova s-a despărţit de iubitul ei tenismen, Grigor Dimitrov

  ioana
  24/07/2015
  Comentariile sunt închise pentru Maria Sharapova s-a despărţit de iubitul ei tenismen, Grigor Dimitrov

Maria Sharapova s-a despărţit de iubitul ei, Grigor Dimitrov, după o relaţie de 2 ani de zile. Grigor, de asemenea un sportiv cunoscut în lumea tenisului, a confirmat vestea spunând că „drumurile noastre s-au despărţit. Îi urez Mariei multă fericire şi succes în viaţă şi în tenis. Acum mă concentrez exclusiv pe joc şi sunt convins că rezultatele se vor vedea.”

sharapova1

 

Vestea despărţirii a venit la doar două săptămâni după ce Sharapova a fost înfrântă în cadrul turneului Wimbledon de către fosta iubită a lui Grigor Dimitrov, Serena Williams. Cei doi au început relaţia în mai 2013 şi deţin împreună două case, în Florida şi California.

 

sharapova2

sharapova3

 

 

 

Deşi presa zvonea că cei doi s-au logodit şi urmează să se căsătorească, iată că au decis să pună carierele pe primul loc şi să urmeze drumuri separate. Rusoaica spunea la începutul acestui an despre relaţia sa că „este frumos să ai pe cineva lângă tine care chiar te înţelege şi te respectă. În cariera unui atlet sunt extrem de multe variabile care nu pot fi explicate cuiva din afară. Aşadar, e frumos să fii cu cineva care e pe aceeaşi lungime de undă cu tine.”

 

sharapova4

 

 

 

Atât Sharapova, cât şi Dimitrov au mai avut relaţii cu colegi de breaslă. Bulgarul a părăsit-o pe Serena Williams şi la scurt timp şi-a anunţat relaţia cu Sharapova, în timp ce rusoiaca a fost cu tenismenul Andy Roddick. După aceea, ea a avut o relaţie de doi ani cu jucătorul de baschet Sasha Vujacic, urmată de o relaţie destul de scurtă, dar foarte publică, cu solistul Maroon 5, Adam Levine.

 

sharapova6

 

După campionatul Wimbledon, Maria Sharapova s-a dus în vacanţă cu prietenele ei, în Muntenegru.


About